VR Toolbox

Skill
Transition

Veilig werken op de bouwplaats

Ontdek de toekomst van veiligheidstraining met de VRtoolbox!

Stap in een virtuele bouwplaats en ontdek hoe je veiligheidsrisico's kunt identificeren met onze innovatieve VR-game. Onder leiding van onze Virtuele Leermeester word je meegenomen op een interactieve reis waarin je leert om potentiële gevaren te herkennen.

De VRtoolbox is ontwikkeld in samenwerking met veiligheidsexperts van Aboma en diverse bouwbedrijven. Het is niet alleen geschikt voor bouwpersoneel en praktijkleerlingen, maar ook voor HR-personeel, veiligheidskundigen en KAM-specialisten.

Met ondersteuning voor Meta Quest 2 en 3, kun je de VRtoolbox op elk gewenst moment en op elke locatie gebruiken. Bereid je voor op een meeslepende en effectieve trainingservaring, waar veiligheid altijd voorop staat!
View Work

Wil je de bewustwording over onveilige situaties op de bouwplaats vergroten, neem dan contact met ons

Van Wijnen: “VR schept de mogelijkheid om inzicht en gedrag te verbeteren en zo ook valgevaar te beheersen.”
Logchies: “Onze medewerkers zijn geen mensen die goed zijn in studeren (VCA). Interactief en ‘levensecht leren’ via de VR Bril past beter bij deze doelgroep.”
Heembouw: “Een VR beleving is vele malen echter dan het kijken van een film en beantwoorden van vragen.”
Bouwmensen: “Voor onze leerlingen is de VRtoolbox-app een innovatieve manier om bewust te worden over de gevaren op de bouwplaats."

De VR Toolbox is beschikbaar in het Nederlands en Engels (in woord en geschrift)

De VR Toolbox testen met stakeholders
Impressie VR Toolbox
VR Toolbox promotietour
Our Partners